Γνωρίστε το αληθινό νόημα της λύτρωσης του Κυρίου Ιησού για να βρείτε το μονοπατι να αρπαγείτε

2020-06-24

Πολλοί αδελφοί και αδελφές εν Κυρίω πιστεύουν ότι ο Κύριος Ιησούς σταυρώθηκε για να μας λυτρώσει και για να συγχωρέσει όλες τις αμαρτίες μας, ότι ο Κύριος δεν μας θεωρεί πλέον αμαρτωλούς, όταν έρθει ο Κύριος, θα αρπαγούμε στη βασιλεία των ουρανών. Όμως, είναι μια τέτοια άποψη σύμφωνη με το θέλημα του Κυρίου; Παρόλο που έχουμε λυτρωθεί από τον Κύριο Ιησού, εξακολουθούμε να υποφέρουμε από τα δεσμά της αμαρτίας και συχνά αμαρτάνουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε πράξη τον λόγο του Κυρίου. Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Απεκρίθη προς αυτούς ο Ιησούς· Αληθώς, αληθώς σας λέγω ότι πας όστις πράττει την αμαρτίαν δούλος είναι της αμαρτίας. Ο δε δούλος δεν μένει πάντοτε εν τη οικία· ο υιός μένει πάντοτε» (Ιωάν. 8:34-35). Ο Θεός είναι άγιος και δίκαιος, δεν επιτρέπει στους βρώμικους και διεφθαρμένους ανθρώπους να παραμείνουν στη βασιλεία Του, οπότε ο Θεός απαιτεί από εμάς να απαλλαγούμε από τη διαφθορά και να είμαστε καθαροί πριν εισέρθουμε στη βασιλεία Του. Λοιπόν, ποιο είναι το αληθινό νόημα της λύτρωσης του Κυρίου Ιησού; Γιατί εξακολουθούμε να υποφέρουμε από τα δεσμά της αμαρτίας και συχνά αμαρτάνουμε, παρόλο που έχουμε λυτρωθεί από τον Κύριο Ιησού; Πώς μπορούμε να απαλλαγείτε από τα δεσμά της αμαρτίας και να αρπαγούμε στη βασιλεία των ουρανών; Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να κατανοήσετε το αληθινό νόημα της λύτρωσης του Κυρίου Ιησού και να βρείτε το μονοπάτι να αρπαγείτε.

Προτεινόμενα: Κλιπ χριστιανικών ταινιών: «Το όνειρό μου για τη Βασιλεία των Ουρανών» Πώς να επιδιώξετε την είσοδο στην Ουράνια Βασιλεία (1)

© 2018 Αντώνης Ιωάννου. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε