ποιος την έκανε να μην μπορεί να δει τον πατέρα της για τελευταία φορά

2019-09-03

Δίωξη των Χριστιανών: ποιος την έκανε να μην μπορεί να δει τον πατέρα της για τελευταία φορά

Σημείωση του συντάκτη: η Τσεν Νι είναι Χριστιανή. Λόγω της πίστης της στον Θεό, απήχθη και συνελήφθη από την αστυνομία του ΚΚΚ κι έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της και να ζει υπό διωγμό. Ακόμη κι όταν ο πατέρας της αρρώστησε σοβαρά, δεν μπόρεσε να τον επισκεφθεί ούτε μία φορά. Πώς τα έβγαλε πέρα η Τσεν Νι αυτήν την περίοδο θλίψης και απελπισίας; Η αφήγηση που ακολουθεί μας παραθέτει την ιστορία της Τσεν Νι και μέσα από τις αληθινές της εμπειρίες μας δίνει να καταλάβουμε πώς διώκονται οι Χριστιανοί στην Κίνα.

Μία μέρα, τον Μάιο του 2017, όταν η Τσεν Νι έλειπε από το σπίτι για να διαφύγει τη σύλληψη από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, έλαβε μια επιστολή από την αδελφή της. Έλεγε ότι ο πατέρας της είχε αποβιώσει στις 28 Απριλίου κι ότι προτού φτάσει η ώρα του, ήθελε να δει την Τσεν Νι άλλη μία φορά, αλλά δεν της τηλεφώνησε επειδή ανησυχούσε ότι θα τη συνελάμβαναν εάν επέστρεφε στο σπίτι κι έτσι πέθανε με τον καημό στην καρδιά ... Όταν άκουσε ότι ο πατέρας της είχε πεθάνει, η Τσεν Νι ξέσπασε σε δάκρυα και ένιωσε έναν πόνο να της ξεσκίζει την καρδιά. Την καρδιά της γέμισαν ταυτόχρονα θλίψη, πικρία κι ένα αίσθημα ανημποριάς και σκηνές από το παρελθόν εμφανίστηκαν μπροστά στα μάτια της ...

Όταν η Τσεν Νι ήταν μικρή, ο πατέρας της τη φρόντιζε πολύ, κι όσο μεγάλωνε, η γεμάτη αγάπη φροντίδα του πατέρα της ήταν πάντοτε μαζί της. Αφού παντρεύτηκε, πήγαινε συχνά στο σπίτι του πατέρα της για να τον δει. Ωστόσο, από τότε που άρχισε να πιστεύει στον Θεό, ο αδελφός και η νύφη της (η σύζυγος του αδελφού της), που πίστευαν στις φήμες που επινοούσε το ΚΚΚ για τους πιστούς, προσπαθούσαν να την αναγκάσουν να εγκαταλείψει την πίστη της. Απειλούσαν ακόμη και να καλέσουν την αστυνομία εάν συνέχιζε. Έκτοτε, δεν τολμούσε να πάει να δει τον πατέρα της συχνά. Αργότερα, όταν ο αδελφός και η νύφη της άκουσαν ότι εξακολουθούσε να πιστεύει στον Θεό, συμφώνησαν με τον σύζυγό της όσον αφορά τη δίωξή της. Όμως, ανεξάρτητα από το πώς προσπάθησαν να την περιορίσουν και να την αποτρέψουν ώστε να μην πιστεύει στον Θεό, εξακολουθούσε να πιστεύει και να εκπληρώνει το καθήκον της, επειδή γνώριζε ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε από τον Θεό, ότι όλα όσα κατέχει κάποιος προέρχονται από τον Θεό κι ότι είναι ο νόμος του ουρανού και της γης οι άνθρωποι να πιστεύουν στον Θεό και να Τον λατρεύουν. Αργότερα, ο σύζυγος της Τσεν Νι κάλεσε τον πατέρα της και του ζήτησε να τη σταματήσει, αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία. Ακούγοντάς το αυτό, ο πατέρας της Τσεν Νι τής είπε βιαστικά: «Η κυβέρνηση του ΚΚΚ δεν επιτρέπει στους ανθρώπους να πιστεύουν στον Θεό. Πρέπει να είσαι προσεκτική και να κρύβεις προσεκτικά στο σπίτι τα βιβλία σου με τον λόγο του Θεού...» Αυτά τα λόγια φροντίδας ήταν σαν ένα ζεστό ρεύμα που κύλησε μέσα στην καρδιά της κι αισθάνθηκε λίγη παρηγοριά.

Στις αρχές της άνοιξης του 2016, η Τσεν Νι συνελήφθη από την αστυνομία του ΚΚΚ κατά τη διάρκεια συνάντησης στο σπίτι μιας αδελφής. Για να κάνουν την Τσεν Νι να αποκαλύψει πού βρίσκονται οι ηγέτες και τα χρήματα της εκκλησίας, τέσσερις αστυνομικοί την περικύκλωσαν και τη χτύπησαν βίαια και προσπάθησαν να την εξαναγκάσουν να υπογράψει ομολογία που βλασφημούσε τον Θεό. Αντιμέτωπη με τους κτηνώδεις αυτούς αστυνομικούς, η Τσεν Νι αισθάνθηκε τρομακτικό φόβο. Ενώ ήταν σε απελπισία, ξαφνικά θυμήθηκε τον λόγο του Θεού: «Και μη φοβηθήτε από των αποκτεινόντων το σώμα, την δε ψυχήν μη δυναμένων να αποκτείνωσι· φοβήθητε δε μάλλον τον δυνάμενον και ψυχήν και σώμα να απολέση εν τη γεέννη». (Ματθ. 10:28). Η Τσεν Νι κατάλαβε ότι ανεξάρτητα από το πόσο φαύλη και σκληρή ήταν η αστυνομία, μπορούσαν να βλάψουν μόνο τη σωματική της υπόσταση, όμως η ψυχή της ήταν στα χέρια του Θεού και κάθε ανάσα που έπαιρνε δινόταν από τον Θεό. Τον Θεό έπρεπε να σέβονται και να φοβούνται περισσότερο οι άνθρωποι. Ανεξάρτητα από το πώς θα τη βασάνιζε η αστυνομία, ανεξάρτητα από το τι δόλιες μεθόδους θα χρησιμοποιούσε, δεν θα γινόταν ποτέ ένας επαίσχυντος Ιούδας που πρόδωσε τον Θεό και πέρασε μια ποταπή ζωή μετά. Υπό την καθοδήγηση του λόγου του Θεού, η Τσεν Νι είχε πίστη και δύναμη. Αρνήθηκε να την υπογράψει και νίκησε τις προτροπές της αστυνομίας και τα βάναυσα βασανιστήρια. Ως αποτέλεσμα αυτού, κρατήθηκε για 15 ημέρες με την κατηγορία της «διατάραξης της κοινωνικής τάξης». Όταν απελευθερώθηκε, ένας αξιωματικός τής είπε: «Τώρα τα στοιχεία σου είναι καταγεγραμμένα. Μείνε σπίτι αφού βγεις από δω. Αν εξακολουθήσεις να πιστεύεις στον Θεό και να διαδίδεις το ευαγγέλιο, μπορούμε να σε συλλάβουμε ανά πάσα στιγμή. Αν σε συλλάβουμε ξανά, θα τιμωρηθείς σοβαρά και τότε θα δούμε πόσο μπορείς να διαταράσσεις τη δημόσια τάξη!» Για να μην συλληφθεί ξανά από το ΚΚΚ, η Τσεν Νι δεν τόλμησε να πάει σπίτι της και κατέφυγε για να κρυφτεί στο σπίτι μιας αδελφής. Όμως δεν μπορούσε να σταματήσει να ανησυχεί για τον ηλικιωμένο πατέρα της κι ήθελε πραγματικά να πάει σπίτι της να τον επισκεφτεί.

Μετά από λίγο, η Τσεν Νι έλαβε μια επιστολή από την αδελφή της. Έλεγε ότι η αστυνομία πήγαινε σπίτι της κάθε λίγες μέρες για να μάθει πού βρίσκεται. Για να τη βρει, το ΚΚΚ παρακολουθούσε τα κινητά τηλέφωνα της οικογένειάς της και κατασκόπευε όχι μόνο το σπίτι της, αλλά και του πατέρα της. Η αδελφή της τής είπε να μην επιστρέψει σπίτι για κανένα λόγο.

Όταν έλαβε αυτές τις ειδήσεις, η ελπίδα της Τσεν Νι να επιστρέψει σπίτι της χάθηκε. Δεν μπορούσε να επιστρέψει για να δει τον πατέρα της ή να του τηλεφωνήσει, γιατί αν την έβρισκε το ΚΚΚ, θα τη συνελάμβαναν και θα την έστελναν ξανά στη φυλακή. Αντιμέτωπη με τις συνθήκες αυτές, αισθάνθηκε μεγάλα βάσανα στο μυαλό. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να προσευχηθεί στον Θεό με απόλυτη ειλικρίνεια και να Του ζητήσει να την καθοδηγήσει στη μελλοντική της πορεία. Πολλές φορές όταν έβλεπε κάποιους ηλικιωμένους, σκεφτόταν τον πατέρα της και έλπιζε να τον δει κάπου τυχαία. Μία φορά, συνάντησε πραγματικά τον πατέρα της στον δρόμο. Στην αρχή γέμισε χαρά, όταν όμως τον είδε να βαδίζει σιγά-σιγά έτοιμος να καταρρεύσει και αντίκρυσε το βαθιά ρυτιδωμένο πρόσωπό του, η καρδιά της δέθηκε κόμπο και δάκρυα κύλησαν στα μάγουλά της. Ο πατέρας της είπε επανειλημμένα με ανησυχία στην Τσεν Νι: «Να προσέχεις όταν είσαι έξω ...» Κοιτάζοντας τον γέρο πατέρα της, ήθελε τόσο πολύ να μείνει μαζί του λίγο περισσότερο. Ωστόσο, σε κάθε δρόμο της Κίνας υπήρχαν μπράβοι του ΚΚΚ και συσκευές παρακολούθησης. Εάν την ανακάλυπταν, θα κινδύνευε να συλληφθεί ανά πάσα στιγμή. Έπρεπε λοιπόν να φύγει βιαστικά. Βλέποντας στον καθρέφτη του αυτοκινήτου τον πατέρα της να στέκεται εκεί μόνος για πολλή ώρα, αισθάνθηκε μεγάλη δυστυχία. Μετά από αυτό, η Τσεν Νι έλπιζε πολύ ότι θα μπορούσε να ξαναδεί τον πατέρα της, όμως ποτέ δεν σκέφτηκε ότι η τυχαία αυτή συνάντηση θα αποδεικνυόταν το τελευταίο τους αντίο. Δεν είχε την ευκαιρία να τον δει ξανά. Όταν το θυμόταν αυτό, ένιωθε σαν ένα μαχαίρι να στριφογυρίζει στην καρδιά της και δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό της.

Μέσα στον πόνο και τη θλίψη της, η Τσεν Νι δεν μπορούσε να μην αναπτύξει μια έντονη απέχθεια έναντι του ΚΚΚ. Ήξερε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούσε να επανασυνδεθεί με την οικογένειά της και να δει τον πατέρα της προτού πεθάνει ήταν η δίωξη του ΚΚΚ. Είδε τα παρακάτω λόγια του Θεού: «Επί χιλιάδες έτη, αυτή η χώρα είναι η γη του αίσχους, η βρωμιά που τη χαρακτηρίζει είναι αφόρητη, η μιζέρια βρίθει παντού, αδίστακτα και υποχθόνια φαντάσματα περιφέρονται σε κάθε γωνιά της, ξεγελούν και εξαπατούν, εγείρουν ανυπόστατες κατηγορίες[2] , ποδοπατούν αυτόν τον στοιχειωμένο τόπο και τον αφήνουν γεμάτο πτώματα. Η δυσωδία από την αποσύνθεση καλύπτει τη γη και διαποτίζει τον αέρα, και φρουρείται αυστηρά[3] . Ποιος μπορεί να δει τον κόσμο πέραν από τους ουρανούς; Ο διάβολος κρατά σφιχτά δεμένο ολόκληρο το κορμί του ανθρώπου, του βγάζει και τα δύο μάτια και του σφαλίζει καλά το στόμα. Ο βασιλιάς των δαιμόνων προβαίνει σε βιαιοπραγίες εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, μέχρι σήμερα, καθώς εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την πόλη φάντασμα, σαν να ήταν ένα απόρθητο παλάτι δαιμόνων. Εν τω μεταξύ, αυτή η αγέλη από μαντρόσκυλα κοιτάει με αγριωπό βλέμμα, καθώς τρέμει μήπως ο Θεός την πιάσει στον ύπνο και την εξαφανίσει παντελώς, στερώντας της κάθε τόπο ειρήνης και ευτυχίας. [...] Αυτοί οι λακέδες! Ανταποδίδουν την καλοσύνη με μίσος, εδώ και καιρό έχουν απαξιώσει τον Θεό, Τον κακομεταχειρίζονται, είναι σε ακραίο βαθμό βάναυσοι, δεν έχουν την παραμικρή εκτίμηση για τον Θεό, λεηλατούν και πλιατσικολογούν, έχουν χάσει κάθε ευσυνειδησία και μέσα τους δεν υπάρχει το ελάχιστο ίχνος καλοσύνης, ενώ παρασύρουν τους αθώους στην ανοησία. Προπάτορες των αρχαίων; Πολυαγαπημένοι ηγέτες; Όλοι τους αντιτίθενται στον Θεό! Η ανάμειξή τους έχει αφήσει τα πάντα κάτω από τους ουρανούς σε μια κατάσταση σκότους και χάους! Θρησκευτική ελευθερία; Τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα των πολιτών; Όλα είναι κόλπα συγκάλυψης της αμαρτίας!» (από «Έργο και Είσοδος (8)» στο βιβλίο «Ο Λόγος Ενσαρκώνεται»).

Ο λόγος του Θεού αποκάλυπτε πολύ καθαρά το άσχημο και κακό πρόσωπο του ΚΚΚ. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα είναι ένα μαρξιστικό-λενινιστικό, αθεϊστικό πολιτικό κόμμα που πάντα θεωρούσε τις θρησκευτικές οργανώσεις εχθρικές δυνάμεις. Τα μέλη του ΚΚΚ είναι δαίμονες του Σατανά που εχθρεύονται τον Θεό. Από την άνοδό του στην εξουσία το 1949, το ΚΚΚ παίρνει σκληρά μέτρα και διώκει τους πιστούς της θρησκείας κι έχει χαρακτηρίσει «κακές λατρείες» τον Προτεσταντισμό και τον Καθολικισμό και «κακό λατρευτικό υλικό ανάγνωσης» τη Βίβλο. Βίβλοι έχουν καεί σε πολύ μεγάλους αριθμούς στην Κίνα και έχει απαγορευτεί η εκτύπωσή της. Αμέτρητοι Προτεστάντες και Καθολικοί έχουν επίσης συλληφθεί, παρακολουθούνται ή διώκονται, πράξεις που καταδικάζονται ευρέως από τα δυτικά έθνη και τις διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Από τότε που ο Παντοδύναμος Θεός, ο Χριστός των εσχάτων ημερών, άρχισε το έργο της κρίσης Του ξεκινώντας από τον οίκο του Θεού στην Κίνα το 1991, οι πιστοί που αγαπούν την αλήθεια από όλα τα δόγματα άκουσαν τον λόγο του Παντοδύναμου Θεού και αναγνώρισαν σε αυτά την εξουσία και τη δύναμη και γνωρίζουν ότι είναι η φωνή του Θεού. Αυτοί οι πιστοί έχουν επιβεβαιώσει ότι ο Παντοδύναμος Θεός είναι ο Κύριος Ιησούς που επέστρεψε και έχουν όλοι αποδεχθεί το έργο του Θεού των εσχάτων ημερών. Όμως το ΚΚΚ τρομοκρατείται με όσους πιστεύουν και ακολουθούν τον Θεό κι έτσι έχει κατασκευάσει διάφορες φήμες, ψευδή ποινικά αδικήματα και ψέματα σχετικά με την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού. Το ΚΚΚ απειλεί επίσης ή εξαναγκάζει τους συγγενείς των μελών της εκκλησίας και τους διατάζει να παρεμποδίζουν και να μην αφήνουν τους Χριστιανούς να πιστεύουν στον Θεό. Το ΚΚΚ πολλές φορές έχει εκδώσει εμπιστευτικά έγγραφα κι έχει κινητοποιήσει μεγάλο αριθμό ένοπλων αστυνομικών και στρατιωτών σε ευρύτατη κλίμακα και σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να καταπιέσει μανιωδώς και να συλλάβει Χριστιανούς. Το ΚΚΚ χρησιμοποιεί ακόμη και απλούς πολίτες για να κατασκοπεύει Χριστιανούς και προσφέρει ανταμοιβές σε μετρητά για πληροφορίες σχετικά με αυτούς. Οι ειδικοί πράκτορες του ΚΚΚ διερευνούν συνεχώς τους Χριστιανούς και χρησιμοποιούν παρακολούθηση υψηλής τεχνολογίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Αμέτρητοι Χριστιανοί στην Κίνα έχουν συλληφθεί και ριχτεί στη φυλακή, μερικοί μάλιστα βασανίστηκαν μέχρι θανάτου. Ακόμη περισσότεροι αναγκάστηκαν να ζουν υπό διωγμό και να μην επιστρέψουν ποτέ στο σπίτι τους. Η Τσεν Νι σκέφτηκε για το πώς ήταν μία από αυτούς κι ότι αν το ΚΚΚ δεν δημιουργούσε ψέματα για να μπερδέψει τον σύζυγο, τον αδελφό και τη νύφη της και να τους κάνει να αντιτεθούν έντονα στην πίστη της στον Θεό, χωρίς τη δίωξη του ΚΚΚ, τότε θα ήταν σε θέση να επιστρέψει σπίτι και θα μπορούσε να εκπληρώσει το καθήκον της ως κόρη έναντι του πατέρα της και να τον δει πριν πεθάνει. Όταν σκεφτόταν την απεριόριστη κακία του ΚΚΚ, η Τσεν Νι γινόταν έξαλλη. Εμείς οι άνθρωποι δημιουργηθήκαμε από τον Θεό. Είναι μια αυτονόητη αλήθεια ότι η ανθρωπότητα θα πρέπει να πιστεύει και να λατρεύει τον Θεό. Όμως το ΚΚΚ, το οποίο κατ' επίφαση πρεσβεύει ότι προωθεί τη «θρησκευτική ελευθερία», χρησιμοποιεί κρυφά μια ποικιλία επαίσχυντων μεθόδων ώστε να αποτρέπει τους πολίτες της Κίνας από το να πιστεύουν στον Θεό και να διαταράσσει το έργο του Θεού. Σκοπός του είναι να πάρει το ίδιο τον έλεγχο του έργου του Θεού στα χέρια του, να καταστήσει την Κίνα μια περιοχή αθεϊσμού, να ελέγχει τους αθώους υπό την εξουσία του και, τελικά, να υλοποιήσει τη φιλοδοξία του να ελέγχει τους ανθρώπους για πάντα. Το ΚΚΚ είναι πραγματικά κακόβουλο! Έχοντας επίγνωση όλων των γεγονότων, η Τσεν Νι μπορούσε να διαπιστώσει ότι το ΚΚΚ προσπαθεί πάντοτε να μπερδέψει τους άπιστους και όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την πραγματική του φύση. Όσο για τους σταθερούς πιστούς του Θεού που δεν μπορούν να μπερδευτούν, στην περίπτωσή τους το ΚΚΚ τούς περιορίζει καταναγκαστικά και χρησιμοποιεί οιαδήποτε διαθέσιμη μέθοδο για να τους αναγκάσει να εγκαταλείψουν και να προδώσουν τον Θεό και να αντισταθούν μαζί του στον Θεό, πράξεις οι οποίες οδηγούν αναπόφευκτα στην εξόντωσή τους από τον Θεό. Η Τσεν Νι μπορούσε πλέον να δει καθαρά το αληθινό δόλιο πρόσωπο του ΚΚΚ και την κακή του φύση που αντιστέκονταν και μισούσαν τον Θεό. Μπορούσε να δει πώς οι Κινέζοι κομμουνιστές ήταν σαν δαίμονες που καταπίνουν τους ανθρώπους ζωντανούς και δυνάμωσε στην καρδιά της η αποφασιστικότητα να προδώσει το ΚΚΚ και να ακολουθήσει τον Θεό μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια, διάβασε περισσότερο τον λόγο του Θεού: «Ο Θεός σκοπεύει να χρησιμοποιεί ένα μέρος του έργου των μοχθηρών πνευμάτων για να οδηγήσει στην τελείωση ένα μέρος του ανθρώπου, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να βλέπουν πλήρως μέσα από τις πράξεις των δαιμόνων, και για να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να καταλάβουν πραγματικά τους προγόνους τους. Μόνο τότε θα μπορέσουν οι άνθρωποι να σπάσουν εντελώς τα δεσμά τους, όχι μόνο εγκαταλείποντας τις επόμενες γενιές δαιμόνων, αλλά, ακόμα περισσότερο, αφήνοντας πίσω τους προγόνους τους. Αυτή είναι η αρχική πρόθεση του Θεού για να συντρίψει ολοκληρωτικά τον μεγάλο κόκκινο δράκοντα, να φέρει έτσι τα πράγματα ώστε όλοι οι άνθρωποι να γνωρίσουν την αληθινή όψη του μεγάλου κόκκινου δράκοντα, να του σκίσει τη μάσκα που φοράει και να αποκαλύψει την πραγματική του μορφή. Αυτό είναι που θέλει να πετύχει ο Θεός και αυτός είναι ο τελικός Του στόχος στη γη, για τον οποίον έχει κάνει τόσο μεγάλο έργο. Στοχεύει να το πετύχει αυτό σε όλους τους ανθρώπους. Αυτό είναι γνωστό ως η καθοδήγηση όλων των πραγμάτων προς τον σκοπό του Θεού». («Κεφάλαιο 41» από Ερμηνείες των μυστηρίων των λόγων του Θεού προς ολόκληρο το σύμπαν στο βιβλίο «Ο Λόγος Ενσαρκώνεται»).

Η καθοδήγηση του λόγου του Θεού επέτρεψε στην Τσεν Νι να καταλάβει ότι η σοφία Του ασκείται με βάση τις σκευωρίες του Σατανά και ότι το ΚΚΚ αποτελεί απλώς εργαλείο στο έργο του Θεού. Το ΚΚΚ θέλει να χρησιμοποιεί συλλήψεις και διώξεις για να εξαλείψει τις χριστιανικές πεποιθήσεις, ενώ ο Θεός χρησιμοποιεί τις διώξεις και τις συλλήψεις ώστε να μπορέσουν οι πιστοί του Θεού να δουν ξεκάθαρα ποια είναι η δικαιοσύνη και ποια η κακία, ποια είναι τα θετικά πράγματα και ποια τα αρνητικά, και να διαβλέψουν μέσα από το άσχημο πρόσωπο και την κακή ουσία του που μισούν την αλήθεια και αντιστέκονται στον Θεό, ώστε να το εγκαταλείψουν και να ακολουθήσουν τον Θεό για να βαδίσουν στον σωστό δρόμο της ζωής. Αφού βίωσε πόση προσπάθεια κατέβαλε ο Θεός γι' αυτή, η Τσεν Νι μπόρεσε να αισθανθεί βαθιά μέσα της πόσο παντοδύναμος και σοφός είναι πραγματικά ο Θεός! Η Τσεν Νι θυμήθηκε τις στιγμές που ήταν αδύναμη και πονούσε κατά τη διάρκεια της καταπίεσης και της απειλής σύλληψης από το ΚΚΚ και πώς ο λόγος του Θεού της προσέφερε έγκαιρη καθοδήγηση και παρηγοριά. Ο λόγος Του τής έδωσε εμπιστοσύνη και δύναμη και της πρόσφερε την αποφασιστικότητα να υποστεί την αναγκαία ταλαιπωρία και το θάρρος να προδώσει τις κακές δυνάμεις του ΚΚΚ ώστε να επιδιώξει τη δικαιοσύνη. Η Τσεν Νι αισθανόταν πραγματικά ότι ο Θεός ήταν στο πλευρό της προστατεύοντας και φροντίζοντάς την και ότι η πίστη της στον Θεό γίνονταν ισχυρότερη, ενώ η γνώση της για τον Θεό γίνονταν πιο αληθινή. Τα κέρδη αυτά ήταν πράγματα που δεν υπήρχε τρόπος να αποκτήσει σε ένα περιβάλλον ευκολίας και άνεσης. Κατά τη διάρκεια αυτών των δοκιμασιών, αν και η Τσεν Νι είχε υποφέρει σωματικά, είχε ωριμάσει πολύ στη ζωή της κι είχε βιώσει προσωπικά πόσο πραγματική και πρακτική είναι αληθινά η αγάπη του Θεού για τους ανθρώπους!

Η Τσεν Νι σκέφτηκε ότι μολονότι ο πατέρας της δεν μπόρεσε να τη δει πριν πεθάνει, ήταν βέβαιη ότι την αγαπούσε πάντα και υποστήριζε την πίστη της στον Θεό κι ότι αν μπορούσε να αναπτυχθεί μέσα σε αυτήν την αντίθεση, να κερδίσει την αλήθεια και να ζήσει μια ουσιαστική ζωή, αυτό θα ήταν κάτι που θα είχε παρηγορήσει τον πατέρα της. Σκεπτόμενη αυτά, έθαψε τη θλίψη βαθιά μέσα στην καρδιά της κι αποφάσισε να ακολουθήσει τον Θεό και να βαδίσει στον σωστό δρόμο της ζωής, να λατρεύει τον Δημιουργό για πάντα και να εκπληρώνει το καθήκον της ως δημιούργημα, ανεξάρτητα από το πώς την εμπόδιζε και τη δίωκε το ΚΚΚ!

Από την Τσεν Νι, Κίνα

♥.•*¨*•.¸¸❥ღ.•*¨*•.¸¸ღ .•*¨*•.¸¸ ღ.•*¨*•.¸¸ღ.•*¨*•.¸¸❥.•*¨*•.¸¸♥.•*¨*•.¸¸❥ღ.•*¨*•.¸¸ღ

© 2018 Αντώνης Ιωάννου. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε