«Η Στιγμή της Αλλαγής» (2) Το μοναδικό μονοπάτι για να εξυψωθείτε στη βασιλεία των ουρανών

2019-04-17

κλιπ χριστιανικών ταινιών: «Η Στιγμή της Αλλαγής» (2) Το μοναδικό μονοπάτι για να εξυψωθείτε στη βασιλεία των ουρανών

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι, αφού ο Θεός ήταν ικανός με μια Του λέξη να δημιουργήσει τον ουρανό και τη γη και όλα τα πράγματα, και ήταν ικανός με μια Του λέξη να ανασταίνει τους νεκρούς, θα είναι και ικανός να μετατρέψει τις εικόνες μας αυτοστιγμεί, να μας κάνει αγίους, να μας σηκώσει στον αέρα για να συναντηθούμε με τον Κύριο, όταν Εκείνος επιστρέψει κατά τις έσχατες ημέρες. Πραγματικά έτσι θα εξυψωθούμε στη βασιλεία των ουρανών; Είναι το έργο της επιστροφής του Θεού κατά τις έσχατες ημέρες τόσο απλό όσο φανταζόμαστε; Ο Θεός λέει, «Πρέπει να το συνειδητοποιήσετε και δεν πρέπει να απλοποιείτε τα πράγματα. Το έργο του Θεού διαφέρει από κάθε συνηθισμένο έργο. Το θαύμα του δεν μπορεί να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους και δεν μπορεί να φτάσει τη σοφία του. Ο Θεός δεν δημιουργεί τα πάντα και δεν τα καταστρέφει. Αντιθέτως, αλλάζει όλες τις δημιουργίες Του και εξαγνίζει όλα τα πράγματα που έχει μολύνει ο Σατανάς. Επομένως, ο Θεός θα ξεκινήσει έργο μεγάλης σπουδαιότητας κι αυτή είναι η συνολική σημασία του έργου Του. Από αυτά τα λόγια, πιστεύεις πώς το έργο του Θεού είναι τόσο απλό;» (Ο Λόγος Ενσαρκώνεται) Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει το έργο και τη σοφία του Θεού. Μόνο ο ίδιος ο Θεός μπορεί να αποκαλύψει το μυστήριο του πώς οι πιστοί θα αρπαχθούν κατά τις έσχατες ημέρες, πώς ο Θεός θα επιτελέσει το έργο της κρίσης για να καθαρίσει τους ανθρώπους... Αυτό το σύντομο βίντεο θα σας παρουσιάσει τη γνώση του μοναδικού μονοπατιού για να εξυψωθείτε στη βασιλεία των ουρανών κατά την επιστροφή του Κυρίου!

Πιστεύουμε τον Θεό να βασιζόμαστε τα λόγια του Κυρίου να γίνουμε ένα παιδί , να είσαι αγιότητα, να εισέλθουμε στη Βασιλεία των ουρανών . Όπως ο Κύριος Ιησούς είπε: «και είπεν· Αληθώς σας λέγω, εάν δεν επιστρέψητε και γείνητε ως τα παιδία, δεν θέλετε εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών.» (Ματθαίος 18: 3)

Προτεινόμενα:  Τι είναι η πραγματική μετάνοια;

© 2018 Αντώνης Ιωάννου. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε