Μόνο προσευχόμενος στο νέο όνομα του Θεού μπορούμε να αποκτήσουμε την προστασία Του σε καταστροφές

2020-06-13

Τώρα, οι πιστοί σε πολλές χώρες νηστεύουν και προσεύχονται για τη σταμάτημα αυτής της πανδημίας, ζητώντας το έλεος του Κυρίου. Μερικοί από αυτούς βγαίνουν ακόμη και στο δρόμο και καλούν τον Κύριο με τη Βίβλο στα χέρια τους, παρακαλώντας Του να προστατεύσει την ανθρωπότητα σε αυτήν την πανδημία... Ωστόσο, ορισμένοι χριστιανοί, ακόμη και ποιμένες και ιερείς, πέθαναν σε αυτήν την πανδημία. Μπορείτε να ρωτήσετε: Γιατί δεν τους προστατεύει ο Κύριος;

Στην πραγματικότητα, η προστασία του Θεού είναι πάντα εκεί, αλλά πρέπει να ακολουθήσουμε τα βήματα του Θεού για να την λάβουμε. Τώρα είναι ήδη οι έσχατες ημέρες, ο Κύριος έχει επιστρέψει και ενσαρκωθεί, ξεκίνησε ένα νέο στάδιο του έργου και πήρε ένα νέο όνομα, αλλά αν αποτυγχάνουμε να ακολουθήσουμε τα βήματά Του, οπότε πώς θα μπορούσε ο Θεός να απαντήσει στις προσευχές μας; Είναι ακριβώς όπως όταν ο Κύριος Ιησούς άρχισε το έργο Του: Το Άγιο Πνεύμα είχε φύγει από το ναό για να διατηρήσει το έργο του Κυρίου Ιησού, και έτσι όσοι προσευχήθηκαν στο όνομα του Ιεχωβά Θεού και προσκόλλησαν στους νόμους Του έχασαν το έργο του Αγίου Πνεύματος. Επομένως, μόνο με την αποδοχή του νέου έργου του Θεού και την προσευχή στο νέο Του όνομα σήμερα, θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε την προστασία του Θεού.
Ο Παντοδύναμος Θεός λέει: «Όταν φτάσει η τελική εποχή -η εποχή των εσχάτων ημερών- το όνομά Μου θ' αλλάξει και πάλι. Δεν θα ονομάζομαι Ιεχωβά ή Ιησούς, πολύ λιγότερο Μεσσίας, αλλά θα ονομάζομαι ο ισχυρός Παντοδύναμος Θεός ο ίδιος, και με αυτό το όνομα θα οδηγήσω ολόκληρη την εποχή στο τέλος της. Ήμουν κάποτε γνωστός ως Ιεχωβά. Ονομάστηκα επίσης Μεσσίας και κάποτε οι άνθρωποι Με ονόμασαν Ιησούς ο Σωτήρας, επειδή Με αγαπούσαν και Με σεβόντουσαν. Αλλά σήμερα δεν είμαι ο Ιεχωβά ή ο Ιησούς που οι άνθρωποι γνώριζαν στο παρελθόν -είμαι ο Θεός που επέστρεψε τις έσχατες ημέρες, ο Θεός που θα φέρει την εποχή στο τέλος. Είμαι ο ίδιος ο Θεός που ανεβαίνει στα άκρα της γης, γεμάτος με όλη Μου τη διάθεση και γεμάτος εξουσία, τιμή και δόξα. Οι άνθρωποι ποτέ δεν έχουν ασχοληθεί μαζί Μου, δεν Με έχουν γνωρίσει και πάντα αγνοούσαν τη διάθεσή Μου. Από τη δημιουργία του κόσμου μέχρι σήμερα, ούτε ένα άτομο δεν Με έχει δει. Αυτός είναι ο Θεός που εμφανίζεται στον άνθρωπο τις έσχατες ημέρες, αλλά είναι κρυμμένος ανάμεσα στους ανθρώπους. Κατοικεί ανάμεσα στους ανθρώπους, αληθινός και πραγματικός, όπως ο καυτός ήλιος κι η φλεγόμενη φωτιά, γεμάτος με δύναμη κι εξουσία. Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο ή πράγμα που δεν θα κριθεί από τα λόγια Μου κι ούτε ένα άτομο ή πράγμα που δεν θα εξαγνιστεί από την καύση της φωτιάς. Τελικά, όλα τα έθνη θα ευλογηθούν εξαιτίας των λόγων Μου, αλλά και θα συντριβούν εξαιτίας των λόγων Μου. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι άνθρωποι τις έσχατες ημέρες θα δουν ότι είμαι ο Σωτήρας που επέστρεψε, είμαι ο Παντοδύναμος Θεός που κατακτά όλη την ανθρωπότητα κι ήμουν κάποτε η προσφορά περί αμαρτίας του ανθρώπου. Αλλά τις έσχατες ημέρες, γίνομαι επίσης οι φλόγες του ήλιου που τα καίνε όλα, όπως κι ο Ήλιος της δικαιοσύνης που αποκαλύπτει όλα τα πράγματα. Αυτό είναι το έργο Μου τις έσχατες ημέρες. Πήρα αυτό το όνομα και απέκτησα αυτή τη διάθεση, έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να δουν ότι είμαι δίκαιος Θεός, ότι είμαι ο καυτός ήλιος και η φλεγόμενη φωτιά. Αυτό έγινε ώστε όλοι να Με λατρεύουν, τον μόνο αληθινό Θεό, και να βλέπουν το αληθινό Μου πρόσωπο: δεν είμαι μόνο ο Θεός των Ισραηλιτών και δεν είμαι μόνο ο Λυτρωτής -είμαι ο Θεός όλων των πλασμάτων στον ουρανό, τη γη και τις θάλασσες» (Ο Σωτήρας έχει ήδη επιστρέψει πάνω σ' ένα "λευκό σύννεφο").
Από αυτά τα λόγια του Θεού μπορούμε να καταλάβουμε ότι τώρα που κατά τις έσχατες ημέρες, ο Κύριος έχει επιστρέψει και έχει αλλάξει το όνομά Του, δεν ονομάζεται πλέον Ιησούς αλλά Παντοδύναμος Θεός, και ότι με αυτό το όνομα έχει τελειώσει την παλιά εποχή -την Εποχή της Χάριτος, και έχει εγκαινιάσει μια νέα εποχή -την Εποχή της Βασιλείας. Γι 'αυτό ο Θεός δεν απαντά στις προσευχές μας όταν εξακολουθούμε να προσευχόμαστε στο όνομά Του κατά την Εποχή της Χάριτος. Μόνο καλώντας το όνομα του Παντοδύναμου Θεού, θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε τη φροντίδα και την προστασία του Θεού.

© 2018 Αντώνης Ιωάννου. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε