Για ποιον λόγο το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας δημιουργεί φήμες εναντίον της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού; (2)

2020-01-01

Της Λι Τσεν

Σήμερα, τις έσχατες ημέρες, ο ενσαρκωμένος Θεός επιτελεί το έργο της σωτηρίας του ανθρώπινου είδους και έχει διατυπώσει τις απαιτήσεις Του για τους χριστιανούς που αποδέχονται το έργο Του των εσχάτων ημερών. Ο Παντοδύναμος Θεός λέει: «Πρέπει να ξέρετε ότι εγώ είμαι ο Ένας που προσφέρει τη ζωή στην ανθρωπότητα, κι είστε εσείς εκείνοι που λαμβάνετε ζωή από Εμένα και πρέπει να γίνετε μάρτυρές Μου. Αυτό είναι το καθήκον που σας αναθέτω και που θα πρέπει να εκτελέσετε για Εμένα». από «Τι γνωρίζεις περί πίστης;» στο βιβλίο «Ο Λόγος Ενσαρκώνεται» «Έχεις συναίσθηση του βάρους που κουβαλάς, της αποστολής και της ευθύνης σου; Ποια είναι η ιστορική σημασία της αποστολής σου; ... Είναι άνθρωποι φτωχοί, ελεεινοί, τυφλοί και χαμένοι, που θρηνούν στο σκοτάδι, φωνάζοντας «πού είναι ο δρόμος;». Πώς λαχταρούν το φως, σαν έναν διάττοντα αστέρα που θα φτάσει ξαφνικά και θα διαλύσει την δύναμη του σκότους που καταπίεζε τους ανθρώπους τόσο πολύ καιρό. Ποιος μπορεί να γνωρίζει με πόση αγωνία ελπίζουν και καρτερούν μέρα και νύχτα για αυτό; Αυτοί οι άνθρωποι που υποφέρουν βαθιά, παραμένουν φυλακισμένοι στα μπουντρούμια του σκότους, χωρίς ελπίδα να απελευθερωθούν, ακόμα και την ημέρα όπου το φως αναβοσβήνει· πότε θα πάψουν να θρηνούν; Αυτά τα εύθραυστα πνεύματα, που ποτέ δεν έχουν αναπαυτεί, υποφέρουν τέτοιες κακοτυχίες. Είναι καιρός τώρα που έχουν αποκλειστεί από ανελέητα δεσμά και από την ιστορία που δεν αλλάζει. Ποιος άκουσε ποτέ τον θρήνο τους; Ποιος είδε ποτέ το θλιβερό τους πρόσωπο; Σκέφτηκες ποτέ πόσο θλιμμένη και ανήσυχη είναι η καρδιά του Θεού; Πώς μπορεί να αντέξει να βλέπει την αθώα ανθρωπότητα που Αυτός δημιούργησε με τα ίδια Του τα χέρια να βασανίζεται τόσο; Εξάλλου, η ανθρωπότητα είναι οι δυστυχείς που έχουν δηλητηριαστεί. Παρόλο που έχουν επιβιώσει μέχρι σήμερα, ποιος θα πίστευε πως έχουν από καιρό δηλητηριαστεί από τον κακό; Ξέχασες πως είσαι ένα από τα θύματα; Λόγω της αγάπης σου για τον Θεό, δεν είσαι διατεθειμένος να αγωνιστείς για να σώσεις εκείνους που έχουν επιβιώσει;» από «Πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις τη μελλοντική αποστολή σου» στο βιβλίο «Ο Λόγος Ενσαρκώνεται» «Ως μέλη του ανθρώπινου γένους και πιστοί Χριστιανοί, αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση όλων μας να προσφέρουμε ως θυσία τον νου και το σώμα μας για την εκπλήρωση της αποστολής του Θεού, διότι ολόκληρη η ύπαρξή μας προήλθε από τον Θεό, και υπάρχει χάρη στην κυριαρχία του Θεού. Αν ο νους και το σώμα μας δεν θυσιάζονται για την αποστολή του Θεού και για τον δίκαιο σκοπό της ανθρωπότητας, τότε οι ψυχές μας θα είναι ανάξιες αυτών που μαρτύρησαν για την αποστολή του Θεού, πολύ πιο ανάξιες του Θεού, που μας τα παρείχε όλα». από «Ο Θεός προΐσταται της μοίρας όλης της ανθρωπότητας» στο βιβλίο «Ο Λόγος Ενσαρκώνεται»

Ο Θεός μάς λέει με σαφήνεια πως το να Τον υπακούμε και να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις Του είναι η αναπόδραστη ευθύνη μας και το καθήκον μας ως δικών Του πλασμάτων. Έτσι, για να δώσουν την ευκαιρία σε εκείνους τους αδελφούς και τις αδελφές, από όλα τα δόγματα και τα θρησκεύματα, που περιμένουν ανυπόμονα την εμφάνιση του Θεού, να ακούσουν τις προσωπικές ομιλίες του Θεού και να πάρουν σύντομα τη σωτηρία Του των εσχάτων ημερών, πολλοί χριστιανοί που έχουν αποδεχθεί το έργο του Παντοδύναμου Θεού των εσχάτων ημερών εγκαταλείπουν την οικογένεια και την καριέρα τους. Αφιερώνουν τα νιάτα τους για να υπηρετήσουν τον Θεό, δαπανούν τους εαυτούς τους για τον Θεό και εκτελούν τα καθήκοντά τους ψυχή τε και σώματι. Ασχολούνται με τη διάδοση του ευαγγελίου της βασιλείας του Θεού και με το να φέρουν τους ανθρώπους που ζουν στο σκοτάδι, ενώπιον του Θεού. Εκπληρώνουν τις ευθύνες τους και τα καθήκοντά τους ως δημιουργημένων πλασμάτων. Ακριβώς όπως σε μια οικογένεια όπου ο σύζυγος πρέπει να κερδίσει χρήματα έξω από το σπίτι, οπότε δεν μπορεί να είναι δίπλα στη γυναίκα του και τα παιδιά του όλη την ημέρα. Μπορούμε να πούμε πως αυτός έχει απαρνηθεί τη γυναίκα και τα παιδιά του και έχει διαλύσει την οικογένειά του; Από τη στιγμή που εκτελεί το οικογενειακό του καθήκον, κανείς δεν θα τον κατηγορήσει. Παρομοίως, οι αδελφοί και οι αδελφές της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού αφήνουν τις οικογένειές τους για να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους. Εκτελούν τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά τους ως πλασμάτων του Θεού∙ οι πράξεις τους είναι σωστές και δίκαιες. Πώς μπορούμε να πούμε πως το ότι πηγαίνουν να διαδώσουν το ευαγγέλιο έχει ως αποτέλεσμα να απαρνούνται και να διαλύουν τις οικογένειές τους; Αν δεν κήρυτταν τα λόγια του Θεού, ούτε επιμαρτυρούσαν το έργο του Θεού, πολλοί άνθρωποι δεν θα είχαν την ευκαιρία να έρθουν ενώπιον του Θεού και να δεχθούν τη σωτηρία των εσχάτων ημερών του Παντοδύναμου Θεού. Τότε, ποια θα ήταν η κατάληξη αν ολόκληρος ο κόσμος κείτεται στην αχρειότητα; Εκείνοι οι αμαρτωλοί, όπως οι άνθρωποι τον καιρό του Νώε, θα καταστρέφονταν από έναν μεγάλο κατακλυσμό ή, όπως οι άνθρωποι στα Σόδομα, θα πέθαιναν σε φωτιά και θειάφι; Αν συνέβαινε αυτό, πώς θα μπορούσε η αρχική πρόθεση του Θεού όταν Εκείνος δημιούργησε το ανθρώπινο είδος, και το τίμημα των προσπαθειών στο σχέδιο διαχείρισής Του των έξι χιλιάδων χρόνων να γίνουν πραγματικότητα; Άρα, είναι νόμος του ουρανού και αρχή της γης για τους χριστιανούς να απαρνηθούν τα πάντα και να δαπανήσουν τον εαυτό τους για τον Θεό.

Καταστρέφει το ΚΚΚ τις οικογένειες των πιστών ή οι ίδιοι οι χριστιανοί απαρνούνται την ίδια την οικογένειά τους;

Το ΚΚΚ ισχυρίζεται πως οι χριστιανοί της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού απαρνούνται τις οικογένειές τους για να διαδώσουν το ευαγγέλιο, όμως είναι προφανές πως αυτό είναι απλώς κατασκευή φημών και προσπάθεια να παγιδεύσουν αυτούς τους πιστούς. Στην πραγματικότητα, οι πιστοί του Παντοδύναμου Θεού εκτελούν τα καθήκοντά τους λόγω των αρχών τους και εντελώς από δική τους προθυμία. Στο «Αρχές για την ίδρυση μιας εκκλησίας και τη διαχείριση της εκκλησιαστικής ζωής» το δηλώνει με σαφήνεια: «Η αφιέρωση ολόκληρης της ύπαρξης κάποιου για να δαπανηθεί για τον Θεό πρέπει να βασίζεται στη δική του επιλογή. Κάποιοι άνθρωποι αφιερώνουν τους εαυτούς τους για να διαδώσουν το ευαγγέλιο, άλλοι υπηρετούν σε εκκλησίες. Κάποιοι άνθρωποι αφιερώνουν ολόκληρη την ύπαρξή τους για να δαπανηθεί για τον Θεό χωρίς σταματημό. Άλλοι μπορούν να δαπανήσουν τον εαυτό τους για τον Θεό για ένα μέρος του χρόνου τους. Όλα αυτά εξαρτώνται από τις επιλογές που οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να κάνουν∙ η οικογένεια του Θεού δεν εξαναγκάζει τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα». Από αυτό το απόσπασμα, μπορούμε να δούμε πως υπάρχει μόνο μια μικρή μερίδα ανθρώπων που απαρνούνται την οικογένειά τους για να διαδώσουν το ευαγγέλιο. Οι περισσότεροι πιστοί εξακολουθούν να είναι αγρότες, να έχουν επαγγέλματα και να ζουν οικογενειακή ζωή. Παρευρίσκονται στις συναντήσεις της εκκλησίας και εκτελούν κάποια καθήκοντα στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, σύμφωνα με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν, επειδή ο Θεός δεν ζητά από όλους μας να αφήσουμε τις οικογένειές μας για να εργαστούμε για Εκείνον.

Στις μέρες μας, αν οι περισσότεροι πιστοί έχουν αφήσει την οικογένειά τους, δεν είναι επειδή θέλουν να απαρνηθούν την οικογένειά τους αλλά εξαιτίας των άγριων διώξεων του ΚΚΚ. Από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το ΚΚΚ έχει βάλει τα δυνατά του για να επιτίθεται σε θρησκευτικές πίστεις. Οι περισσότερες από τις προτεσταντικές και καθολικές εκκλησίες έχουν κλείσει εντελώς, δημεύτηκαν, ή τα μέλη τους εξαναγκάστηκαν από την κυβέρνηση του ΚΚΚ να μπουν στους κόλπους της Εκκλησίας της Τριπλής Αυτενέργειας. Πολλές κατ' οίκον εκκλησίες καταλύθηκαν με τη βία, και επίσης και οι συναντήσεις σε σπίτια έχουν απαγορευτεί αυστηρά. Αμέτρητοι χριστιανοί έχουν υποστεί άγριες διώξεις από το ΚΚΚ επειδή πιστεύουν στον Θεό. Ειδικά από τότε που ο Χριστός των εσχάτων ημερών, ο Παντοδύναμος Θεός, ξεκίνησε το έργο Του στην Κίνα, η κυβέρνηση του ΚΚΚ έχει συγκαλέσει άπειρες κατεπείγουσες συναντήσεις για να μηχανορραφήσει με ποιον τρόπο θα καταλύσει την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού, και έχει πολλούς μυστικούς φακέλους για την εκκλησία. Έχει επίσης διενεργήσει σε εθνική κλίμακα μαζικές συλλήψεις πιστών του Παντοδύναμου Θεού με αναιτιολόγητες κατηγορίες όπως «θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική σταθερότητα», «υπονομεύουν την κυβέρνηση» και ούτω καθεξής. Επιπλέον, έχει προσπαθήσει με διάφορους ποταπούς τρόπους να δημιουργήσει φήμες για να δυσφημήσει και να παγιδεύσει την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού και να εξαπατήσει τους πολίτες της Κίνας, και έχει φτάσει ακόμη και στο σημείο η αστυνομία της να βασανίσει απάνθρωπα πιστούς του Παντοδύναμου Θεού. Σε πολλούς από τους πιστούς έγιναν ενέσεις με ναρκωτικά και αυτό είχε ως συνέπεια να αναπτύξουν σχιζοφρένεια∙ κάποιοι έχουν σακατευτεί τόσο άσχημα από τα βασανιστήρια που στη συνέχεια δεν είναι σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους∙ κάποιοι φυλακίστηκαν σε στρατόπεδα καταναγκαστικών έργων και, ύστερα από την αποφυλάκισή τους, παρακολουθούνται ακόμη από την κυβέρνηση του ΚΚΚ και έχουν στερηθεί την προσωπική τους ελευθερία. Για παράδειγμα, ο Λιου Ουί (άρρεν, είκοσι τεσσάρων ετών) ένας χριστιανός στην πόλη της Σιν-μι, της επαρχίας Χενάν, συνελήφθηκε από την αστυνομία του ΚΚΚ ενώ διέδιδε το ευαγγέλιο, στις 7 Οκτωβρίου του 2012. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, υπέστη ακραία βάρβαρα βασανιστήρια από την αστυνομία του ΚΚΚ. Όταν αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε την ποινή του, τον Δεκέμβριο του 2015, ήταν διαταραγμένος και σε παραληρηματική κατάσταση. Η Μα Κουν (θήλυ, σαράντα τεσσάρων ετών) μια χριστιανή στην πόλη Σινγκ-ουάνγκ της επαρχίας Χενάν, συνελήφθη από την αστυνομία του ΚΚΚ και ξυλοκοπήθηκε τόσο άσχημα που τώρα είναι ανάπηρη∙ όταν βαδίζει, το δεξί της πόδι δεν μπορεί να λυγίσει, και το κεφάλι της γέρνει πάντα προς τα αριστερά. Η Τσιανγκ Ουιτσί (θήλυ, σαράντα έξι ετών) μια χριστιανή στην περιοχή Ουίνγκε της κομητείας Πιν-γου, στην επαρχία Χενάν, συνελήφθη και φυλακίστηκε από την αστυνομία του ΚΚΚ στις 4 Ιανουαρίου του 2013, στην πόλη Σιν-μι, της επαρχίας Χενάν. Στη συνέχεια η αστυνομία τη βασάνισε για να της αποσπάσει μια ομολογία. Νωρίς το πρωί της 12ης Φεβρουαρίου, η Τσιανγκ πέθανε εξαιτίας της σωματικής κακοποίησης που της είχε επιβληθεί από την αστυνομία. Η Κάο Τσουί-τσιν (θήλυ, πενήντα τριών ετών) μια χριστιανή στην κωμόπολη Σουοτσέν της κομητείας Χουαντάι, της πόλης Τσίμπο, επαρχία Σαντόγκ, συνελήφθη στις 15 Ιουλίου του 2014. Δυο μέρες αργότερα, πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν η αστυνομία του ΚΚΚ τη βασάνιζε με ένα ηλεκτρικό ραβδί.Οι περιπτώσεις που αναφέρονται παραπάνω είναι απλώς μερικά παραδείγματα ανάμεσα σε πολλές περιπτώσεις χριστιανών που υπέστησαν διώξεις από το ΚΚΚ. Στην πραγματικότητα, όπως είναι τεκμηριωμένο, δεκάδες χριστιανών της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού έχουν κακοποιηθεί θανάσιμα από την κυβέρνηση του ΚΚΚ τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια. Σχεδόν ένα εκατομμύριο πιστοί έχουν συλληφθεί από την αστυνομία του ΚΚΚ, και κάποιοι από αυτούς καταδικάστηκαν σε φυλάκιση∙ αυτό είναι ένα αδιάσειστο γεγονός. Γι' αυτό, δεν μπορούμε να γυρίσουμε στο σπίτι μας όχι επειδή απαρνούμαστε τις οικογένειές μας, αλλά επειδή είμαστε κυνηγημένοι και διωκόμενοι από το ΚΚΚ. Βολοδέρνουμε και περιπλανιόμαστε τόσον πολύ καιρό, πώς θα μπορούσαμε να μην έχουμε επιθυμήσει τις οικογένειές μας; Σαν κανονικοί άνθρωποι από σάρκα και αίμα, δεν λαχταρούμε να πάμε στο σπίτι για να φροντίσουμε τους γονείς μας, να αναθρέψουμε τα παιδιά μας και να απολαύσουμε την οικογενειακή ευτυχία; Όμως το ΚΚΚ αφαιρεί από εμάς όλα αυτά τα δικαιώματα. Επιπλέον, το ΚΚΚ συνήθως υιοθετεί το φεουδαρχικό μέτρο «τσουλιάν», που σημαίνει πως από τη στιγμή που έχουμε συλληφθεί από την αστυνομία, δεν κινδυνεύουμε μόνο να φυλακιστούμε, να βασανιστούμε σκληρά και ακόμη και να πεθάνουμε, αλλά τα σπίτια μας θα λεηλατηθούν και οι οικογένειές μας θα εξαναγκασθούν να καταβάλουν πρόστιμα και θα παρακολουθούνται ασταμάτητα και θα παρενοχλούνται από αυτούς. Πόσες φορές, όταν μας λείπει η οικογένειά μας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε στον Θεό με δάκρυα στα μάτια; Πόσες φορές, όταν αισθανόμαστε αδύναμοι μέσα μας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συναναστραφούμε σχετικά με τα λόγια του Θεού με τους αδελφούς και τις αδελφές που υποφέρουν από τις ίδιες διώξεις, για να κερδίσουμε πνευματική δύναμη; Είναι οι φρενήρεις συλλήψεις του ΚΚΚ που διαλύουν τις οικογένειές μας. Ωστόσο, το ΚΚΚ κατηγορεί ψευδώς εμάς ότι απαρνούμαστε τις οικογένειές μας και διαλύουμε τις οικογένειές μας για να διαδώσουμε το ευαγγέλιο. Αυτό είναι μια πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας.

Ποια είναι η πρόθεση αυτής της αθεϊστικής κυβέρνησης που βάζει τα δυνατά της για να κατασκευάζει φήμες εναντίον του Θεού και συκοφαντεί τον Θεό;

Γιατί το ΚΚΚ βάζει τα δυνατά του για να κατασκευάζει φήμες εναντίον της Εκκλησίας του Παντοδύναμου Θεού; Ποιος, επιτέλους, είναι ο σκοπός του; Πολλοί άνθρωποι το βλέπουν καθαρά: Αυτό το κόμμα των διαβόλων κηλιδώνει με αποφασιστικότητα, παγιδεύει και καταδικάζει την Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού και συλλαμβάνει και διώκει τους χριστιανούς χωρίς κανέναν περιορισμό επειδή θέλει να μετατρέψει την Κίνα σε ένα άθεο έθνος δια παντός, ένα μέρος όπου δεν υπάρχουν ούτε χριστιανοί ούτε ιεροκήρυκες που θα διαδίδουν το ευαγγέλιο. Όλα αυτά που κάνει είναι για να διατηρήσει τη δικτατορική του εξουσία, ελέγχοντας τον κινεζικό λαό για πάντα, εκφοβίζοντας και καταπιέζοντας τον κινεζικό λαό κατά το δοκούν, και τελικά βασανίζοντάς τους μέχρι θανάτου και σέρνοντάς τους στην κόλαση. Το ΚΚΚ είναι ένα κακό, σατανικό καθεστώς που μισεί την αλήθεια και τον Θεό περισσότερο από κάθε τι. Γνωρίζει πως μόνο ο Παντοδύναμος Θεός μπορεί να εκφράσει την αλήθεια στον κόσμο και πως Εκείνος επιτελεί το έργο της κρίσεως, του εξαγνισμού και της σωτηρίας του ανθρώπινου είδους τις έσχατες ημέρες. Όμως τώρα τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού έχουν ήδη δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, έτσι ώστε ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή να μπορεί να τα αναζητήσει και να τα διερευνήσει. Το κακό ΚΚΚ φοβάται πολύ πως από τη στιγμή που τα λόγια του Παντοδύναμου Θεού κηρυχθούν δημόσια, όλοι οι δίκαιοι άνθρωποι που αγαπούν την αλήθεια θα επιστρέψουν στον Παντοδύναμο Θεό. Τότε, η σατανική, διαβολική φύση του που μισεί την αλήθεια και αντιστέκεται στον Θεό θα έρθει εντελώς στο φως και ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή θα το εγκαταλείψει. Αν γίνει αυτό, θα χάσει τη βάση του στην Κίνα και δεν θα είναι πια σε θέση να διαφθείρει ή να βλάψει ανθρώπους στον κόσμο. Γι' αυτό, μισεί πάρα πολύ όλες τις αλήθειες που έχουν εκφραστεί από τον Παντοδύναμο Θεό και την εκκλησία Του, και προσπαθεί να σταματήσει τους ανθρώπους από το να αποδεχθούν την οδό της αληθείας και να γυρίσουν πίσω στον Παντοδύναμο Θεό, χρησιμοποιώντας πολλές μεθόδους. Μόνο βλέποντας καθαρά το σατανικό, διαβολικό του πρόσωπο και την πρόθεσή του και τον σκοπό του στην κατασκευή φημών, δεν θα πιστεύουμε πλέον τις φήμες και δεν θα απορρίπτουμε το έργο του Παντοδύναμου Θεού.

Τέλος.

Από: Ακολουθήστε τα βήματα του Ιησού Χριστού

💞💞•°``°•.💞💞.•°``°•.💞💞.•°``°•.💞💞.•°``°•.💞💞.•°``°•.💞💞

© 2018 Αντώνης Ιωάννου. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε