«Σπάσε το ξόρκι» – Η πίστη στη Βίβλο ισοδυναμεί με πίστη στον Κύριο; (4)

2019-04-07

Χριστιανικό κλιπ ταινιών «Σπάσε το ξόρκι» - Η πίστη στη Βίβλο ισοδυναμεί με πίστη στον Κύριο; (4)

Οι περισσότεροι πάστορες και πρεσβύτεροι του θρησκευτικού κόσμου πιστεύουν πως η Βίβλος εκπροσωπεί τον Κύριο, πως η πίστη στον Κύριο είναι πίστη στη Βίβλο, και η πίστη στη Βίβλο είναι πίστη στον Θεό. Πιστεύουν πως αν κανείς παρεκκλίνει από τη Βίβλο, δεν μπορεί να αποκαλείται πιστός, και πως αρκεί κανείς να μένει προσκολλημένος στη Βίβλο για να λάβει σωτηρία και να εισέλθει στη βασιλεία των ουρανών. Μπορεί η Βίβλος να εκπροσωπεί πραγματικά τον Κύριο; Ποια ακριβώς είναι η σχέση μεταξύ της Βίβλου και του Κυρίου; Ο Κύριος Ιησούς είπε «Ερευνάτε τας γραφάς, διότι σεις νομίζετε ότι εν αυταίς έχετε ζωήν αιώνιον· και εκείναι είναι αι μαρτυρούσαι περί εμού· πλην δεν θέλετε να έλθητε προς εμέ, διά να έχητε ζωήν» (Κατά Ιωάννη, 5:39-40). Ο Παντοδύναμος Θεός λέει, «Εν τέλει τι είναι μεγαλύτερο: ο Θεός ή η Βίβλος; Γιατί το έργο του Θεού πρέπει να επιτελείται σύμφωνα με τη Βίβλο; Μήπως γιατί ο Θεός δεν έχει δικαίωμα να υπερβεί τη Βίβλο; Δεν μπορεί ο Θεός να απομακρυνθεί από τη Βίβλο και να επιτελέσει άλλο έργο; Γιατί ο Ιησούς και οι μαθητές Του δεν τηρούσαν το Σάββατο; ... Πρέπει να γνωρίζεις ποιος ήλθε πρώτος, ο Θεός ή η Βίβλος! Όντας ο Κύριος του Σαββάτου, δεν θα μπορούσε να είναι και ο Κύριος της Βίβλου;» (Ο Λόγος Ενσαρκώνεται)

Ο Κύριος Ιησούς είπε: " Ερευνάτε τας γραφάς, διότι σεις νομίζετε ότι εν αυταίς έχετε ζωήν αιώνιον· και εκείναι είναι αι μαρτυρούσαι περί εμού· " " πλην δεν θέλετε να έλθητε προς εμέ, διά να έχητε ζωήν. (Ιωάν. 5:39-40)τα λόγια του Κυρίου Ιησού καθιστούν σαφές ότι δεν υπάρχει ζωή στην Αγία Γραφή, και ότι η ζωή προέρχεται από τον Θεό, η υπόσχεση ότι θα σωθείς στη βασιλεία των ουρανών είναι από τον Θεό. Στο παρελθόν, ένιωσα ότι πίστευα στη Βίβλο σημαίνει πίστευα στον Κύριο, Σκεφτείτε τώρα η Βίβλος αντιπροσωπεύει τον Κύριο; Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στη Βίβλο και τον Κύριο; «ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΞΟΡΚΙ» να μας οδηγήσει να καταλάβουμε το μυστήριο της αλήθειας!

Προτεινόμενα:  Ο όρος για την είσοδο στη βασιλεία των ουρανών 

© 2018 Αντώνης Ιωάννου. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε